Överlägg

Ledning

Företaget drivs som ett familjeföretag där Lenny Söderlund, som innehar EWS-certifikat och Bas U / Bas P mm.. ,  är sedan 2015 bolagets VD. 

Projektledare (samordning) : Luis Olivares är legitimerad för heta arbeten enligt brandskyddsföreningen. Se Certifiering & Tillstånd

Projektledare (byggsmide): Adamu Yezelkall är också legitimerad för heta arbeten enligt brandskyddsföreningen. Se Certifiering & Tillstånd

Eftersom vi i nuvarande form verkat inom branschen i ca trettio år, så har vi en gedigen erfarenhet av framtagning av idéskisser för olika typer av smidesarbeten, exv. åt Trafikkontoret såsom broräcken, bullerskydd, skyddskonstruktioner mm, Sisab olika former av dörrpartier, grindar, ramper etc. 

Såväl arbetsledning som personal har genomgått interna kvalitets- och miljökurser och specialtrimmats i kundanpassad service, vilket har uppmärksammats på ett mycket positivt sätt bland våra kunder. Personalen har naturligtvis certifikat för heta arbeten, licenssvetsning, specialutbildning för särskilt utsatta arbeten inom SISAB samt utbildade i Stockholms ”Trafikanordningar och markarbeten i offentlig mark” och andra utbildningar för att utföra samtliga smidesarbeten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *